Кухни по поръчка

Там винаги кипи от енергия

Кухни по поръчка от Фабриано

Кухнята е любимо място за изкушения кулинар. За да бъде работата му лека и спорна, тя трябва да е достатъчно добре организирана и да осигурява пестене на време и енергия при
приготвянето на храната.

В мебелите на модерната кухня се вграждат най-много аксесоари – въртящи се кошници за ъгловите шкафове, специални колони за съхранение на продукти, чекмеджета за прибори, разделители, сушилници, кошове за отпадъци.

Освен обичайните електроуреди, могат да се вградят кафе-машината, дребните уреди за рязане на хляб и колбаси, подгряващи чекмеджета и други аксесоари, които чувствително облекчават работата Ви и Ви спестяват време.

Осветлението в кухнята е едно от най-сложните в дома. То трябва да е с управлявана интензивност и локални осветителни тела за всяка функционална зона.

И всичко това – организирано в перфектен синхрон, осигуряващ прекрасна визия. Този финес е възможен единствeно с кухни по поръчка.

Вие взимате решенията за всеки детайл, избирате материалите, моделите, дизайна и местоположението на обзавеждането и уредите. Създавате съвършено помещение, в което творческата Ви енергия ще закипи, за да претворявате храната в любов и ежедневни празници за семейството. Подарете си така желания комфорт с кухни по поръчка от “Фабриано”!

Трудно можете да обзаведете кухня според всички съвременни изисквания с мебели конфекция. Винаги ще останат неоползотворени празни ъгълчета или ще има затиснати, неизползваеми вътрешности на шкафове.
Затова по-добре се насочете към кухни по поръчка съобразени с характеристиките на пространството и потребностите на домакинството си. Така ще оползотворите напълно площта и обема на помещението, осигурявайки си удобство и функционалност.
А точно това е безкрайно необходимо за кухнята, в която прекарвате повече от половината си време в къщи.

Потърсете ни. Ще обсъдим заедно какво ви е нужно и какво е възможно да се направи, за да имате удобна, практична и уютна кухня, в която ще работите с лекота и удоволствие.

Пишете ни за повече информация